Syster

syster kom vid 3tiden till mig så vi har sett massa filmer bla 18 year old virgin det var den mest sämsta filmen ja har sätt tråkig, vidrig och seg.. Usch ja skriver bara en sak till den som har tänkt att se den KYCKLING FILÉ ;)
nu ska vi ut och röka sen blir det väl mer film mys..


Sjukt

Massa sjuka jävla drömmar har ja fått nu dom senaste nätterna, Tänkte att ja skulle skriva om den ja hade inatt
ja gör det kortfattat. Det började med att ja kolla upp mot stjärnorna helt plötsligt är ja uppe i en polkagrisfärgad luftballong som drivs av små små propeller. Ja börjar kolla ner mot stjärnorna och lutar mig lite för mycket så ja ramlar ner och landar på röda gungor som har propeller på sig. Så där sitter ja och gungar det blir dag och ja ser en gräsmattan ja gungar tills ja är framme till den ja hoppar ner och märker att det är en trampolin där står ja blixt stilla och vågar inte flytta på mig en m,m ja kollar ner och ser en pool efter en långstund bestämmer ja mig för att hoppa från trampolinen så ja landar i poolen precis när ja har hoppat utför går det jätte långsamt till den (såkallade) polen när ja är 5meter ifrån polen börjar det gå snabbare och ja märker att det inte är någon pool utan en tennisbana.. sen vaknade ja usch vet inte va ja ska kalla den drömmen för. 

Aja har precis kollat ut genom fönstret och ja har bestämt mig för att inte gå ut idag.. så nu ska ja äta lite frukost/lunch och sen ringa syster.

Over and Out

23:04

det blev ingen utgång orkade inte..

Dagis/förskola

Ladies and gentlemen
Boys and girls
Step right up
Come closer, you won't believe your eyes
Behind this curtain
Witness something you've never seen before,
Heard before, dreamt before
The most amazing show on earth



Dagen började med försovning och kanske lite mer försovning så ja bestämde mig för att gå på sista lektionen för att ha teori i teatern vilket slutade med asgarv. Det verkar som om teaterteori verkar va lite sexistiskt. Ord som tillexempel: "utlösning" "spänning" "tillfredställa" "njutning" m,m läste vi ur häftet aja vi fick ett gott skratt iallafall. vi bestämde även idag att vi ska göra en föreställning för dagis/förskole barn de ska bli rätt skoj, är väldigt less att visa upp massa seriösa föreställningar så det här ser ja fram emot.  Nu är ja hemma,  ska snart laga lite mat  och fixa iordning mig för ikväll blir det utgång om ja orkar.. Måste orka de var evigheter sen ja gick ut så det är nog ett måste.  och imorgon kommer syster hit så då blir det väl bara en slapp-och-film-med-godis-dag ;)

Over and out

Jaha??

Upptäckte precis att ja bara har 2avsnitt kvar på min älskade serie weeds.  vad ska ja göra nu om kvällarna? skins andra episod har inte släppts än och veronica mars hittar ja ingen :( aja får väl nöja mig med som sista avsnitten av weeds och längta tills säsong5 kommer ut. Nu ska ja se klart criminal minds sen ska ja bädda rent i sängen efter det blir det ett varmt bad med mitt bubbelgums badskum det är skönt att bada men det blir ju så förbannat långtråkigt så ja brukar barnsla till det lite genom att blåsa massa stora fina bubblor med tvål ;) är det bara ja som gör det? aja efter det ska ja dricka en kopp thé och bädda ner mig under mitt fluffiga mysiga täcke och se weeds/wild child.
ja vet att du läser: Usch va ja saknar dig.. Hoppas det går bra på spelningen imorgon och hoppas du tar det lugnt älskar dig massor <3

Sleep tight

Koder.

Ojoj.. Känner mig riktigt duktig faktiskt som har lyckats hitta lite koder i designen. Nu försöker ja fixa headern vilket inte går sådär jätte bra men det börjar utarta sig lite iallafall :)

Amsterdam madretsmA

Over the phone, love to hear
All of the things you say to me,
I just can't wait, to hear your voice
Whispering sweetly to me boy
All I may want I know you got
Ready for me to receive,
Making me know that you're there for me
Feels so good inside



Min pojke ringde precis från Amsterdam.. och smart som ja är börjar ja surra om ps, vilket kanske nte var så bra eftersom ja hade velat säga lycka till, va försöktig m,m aja han kommer på söndag då ska ja mysa ihjäl honom ;)
imorgon är det fredag det innebär sista skoldagen för den här veckan och att ja ska träffa min syster på lördag ( <3 )
 
Over and Out
  

Wake Up

There's people talking
They talk about you
They know your name
They think they know everything



Dagen började med att ja inte tog mig upp ur sängen vilket var rätt jobbigt.. så ja sjukanmälde mig halva dagen, somnade om, vakna utav att mobilen ringde (det var ju förstås min man som skulle säga hejdå) sen somnade ja om igen och när ja vaknade så snurrar det tusen tankar om precis allt och alla så ja bestämde mig för att sjukanmäla mig hela dagen istället.Har ni varit med om att ni har vaknat men kan inte gå upp? precis som om ni är fast klistrad i sängen ni vill och försöker komma upp men det går helt enkelt inte pga att massa tankar snurrar runt i ditt huvud såna där onödiga, simpla tankar som du får för att du inbillar dig och stirrar dig blind på massa onödigt tjafs? Dessa tankar har ja idag och egentligen vet ja fatiskt inte varför dom har dykt upp men,men det är bara att bita ihop och försöka förtära dom dumma tankarna.

Over and Out

DESIGN!!

Ja är dum när det gåller koder m,m ja behöver en snygg DESIGN snälla underbara hjälp mig!

19:31

Dagen började med att ja snooza (lite) förlänge vilket inte är så bra men ja lyckades komma i någolunda tid till skolan så ja kunde få ännu mer press på mig något som ja helst hade undvikt... Nu är ja äntligen hemma från skolan och ska snart ut och gå en lång promenad ;)     

Anonyma Jävel....

Now I see, if I wear a mask
I can fool the world
But I cannot fool my heart



det är ja de ;) Frågan är om ja ska va de? ja har haft en annan blogg där ja inte var anonym men kände att ja verkligen inte kan skriva om mina åsikter tankar eller avreagera mig på bloggen så ja skaffa mig en ny blogg så i den här skriver ja och kommer skriva personliga saker som bla hemligheter, tankar och åsikter som ja inte vill att mina vänner/nära och kära ska veta om. ja använder den här bloggen för att dels skriva av mig, m,m men ja har inget emot att någon annan läser eller kommenterar det så länge det inte är nån som känner mig eller vet vem ja är. den enda som tyvärr vet om den här bloggen är min pojke men ja har inga hemligheter för honom. eller har ja de? ;) 

vad tycker ni?

Over and Out


As in go home..

The city is crowded my friends are away and I'm on my own
It's too hot to handle so I've gotta get up and go
As in go home...

Nu är ja klar med mitt pluggande förstår fortfarande inte varför vi ska tvingas plugga såna här onödiga saker när de finns såå mycket viktigare saker att kunna här i livet ;) nu lirar ja guitarhero och kopplar av tillsammans med några vänner.. trött som ett as är ja också ska tvinga i mig en fet semla, och hoppas på att ja blir piggare efter det.. annars får ja slänga ut dom usch det lät taskigt haha men ja vill krypa ner under mitt fluffiga täcke och se på lite weeds och veronica mars, men det får ja väl vänta med klockan är ju trots allt bara 21:00 så ja kan nog allt offra mig lite till ;)

har ni några bra serie tips?


Angle...and so on

Äntligen hemma från skolan. jisses vilket långt mattepass skolan har infört 3timmar så ja har pluggat (vinkelsumma, vertikalvinklar, alternatvinklar, sidovinklar, yttervinklar, randvinkel, medelpunktsvinkel, topptriangelsatsen, transversalsatsen, pythagaros sats) and so on.... ja fattar inte varför vi ska få lära oss allt det här vi kommer ju inte ha någon användning för det i vuxen livet eller aa okey om vi ska bygga ett hus kanske, Ne viktigare saker finns det aatt lära sig ;) nu ska ja koppla av en stund tills elin kommer, sen är det bara att sätta igång med min powerpoint presentation, samhäll B och Religion AB... Gosh va mycket grejs man måste göra för att få ett slutbetyg.


för övrigt vill ja ha den här i studentpresent ^^



eller kanske en vit ;)

Over and out


silikon!



har precis vaknat upp ur en sjuk dröm ja minns inte allt men de började med att ja va på någon fest och började må jätte dåligt och helt plötsligt va min mamma där och vi åkte till akuten läkaren säger "jaha antingen förstorar vi dom eller så får vi minska dom lite du väljer" ja hade ju ingen aning om va dom prata om så ja sa att "ni kan väll ta bort lite" då gav läkaren mig en spruta så ja skulle sövas och få bedövning, bedövningen funka men inte att ja skulle somna in så ja låg vaken och såg när dom förminska mina bröst sen var ja på festen igen och det började klia jätte mycket under brösten så ja kliar och de ramlar ut massa silikon inlägg så ja vaknar utav att ja skriker.
haha aja sjuka drömmar kan man ha så nu ska ja försöka få i mig lite frukost det är verkligen kämpigt att äta frukost tuggorna växer i munnen så då får man nästan kvällningar usch ne de blir nog bara lite the nu när ja tänker efter. men idag ska ja bara chilla ingen tvätt m,m skönt. snart kommer min pojke så nu tänkte ja sätta mig ner med mitt the och sy in nya klipps i löshåret. vi hörs sen :)

Over and Out

Washing.

Well I thought I knew you,
Thinking that you were true
Guess I, I couldn't trust,
Called your bluff, time is up
'Cause I've had enough

Usch hade nästan glömt bort att ja hade en tvätt tid idag kl5 och när ja ska börja tvätt är det någon jävel som har tagit min tid, så det fanns inte så mycket att göra åt de än att helt enkelt stoppa maskinen och slänga ut tvätten och börja tvätt mitt eget.  kanske inte var så snällt men man kan inte va snäll hela tiden då kommer man inte långt i livet alls.. har även upptäckt en sak som gör mig sjukt förbannad det är så att hyresvärden har bestämt att de inte ska finnas några studentboende där ja bor okey visst dom förde liv men aja dom fick flytta ut men nu har det flyttat in någon jävla social tjänst som tar hand om riktigt bråkiga barn/tonåringar och dom för mer liv än en fjortisfest på 70pers... aja nu ska ja ner till tvättstugan igen ;)


Over and Out 

15:33

But somehow I'm still alive inside
You took my breath but I survived
I don't know how but I don't even care



Hej vackraste.

Vaknade precis utav en fjolla som spelar deathcore ovan för mig aghhh..
aja det var dags för mig att vakna. hade tänkt att gå ut en promenad men först ska ja duscha och äta frukost/lunch/middag (??) senare kommer min pojke som förövrigt åker utomlands om 6dagar  för att ha spelning, så nu ska ja ägna min tid åt honom eftersom ja kommer sakna honom sjukt mycket då han har åkt.

Over and Out

SLUTA!

Snälla sluta ja ber er ja har nog jobbigt nu ja orkar inte med erat tjat och tjaffs om min framtid snälla sluta innan ni får mig att ligga i fosterställning med tårar och skrik snälla ja orkar inte låt mig få de betyg ja får och låt mig gå den vägen ja vill gå ja vill inte att ni tvekar och ja vill definitivt inte att ni bestämmer ta inte min dröm ifrån mig ja ber er gör inte de. mitt hjärta går i högvarv och krampar just nu gör det inte värre än va ni har lyckats göra gör inte de snälla lämna mig ifred låt mig följa min dröm låt mig begå misstag och åter ta min dröm flera gånger om och om igen min dröm kommer alltid finnas kvar och ja kommer alltid kämpa för den så snälla ta den inte ifrån mig okey?


Veronica mars, Weeds, Secret dairy of a call girl, Skins.

När det går så långt att ja till och med hinner gå och köpa en cola innan bilderna har kommit upp ja då måste man göra en sak som kallas för att uppgradera datorn det gör du genom att  byta ut en grej mot andra grejor ja megahertz bla bla bla... (monolog) 

nu känns det som att ja måste krypa under täcket och kurera mig med serier :)
om ni undrar nått så tveka inte att skriva ;)


Over and Out

sjuk?

Baby, can't you see how you're affecting me
Baby sensual, physical, fantasy
Maybe fate brought the two of us closer now
 

Jisses vilken jobbig dag det har varit trots att vi bara har läst monologer och sett filmen från våran föreställning så har det verkligen varit en jobbig och plågsam dag.. men det kan bero på att ja har haft världens huvudvärk  förstår inte ja brukar inte alls ha sån här kraftig verk, det började igår då ja kände att mitt högra öra kluckade (?) typ. så när ja böjer huvudet ner eller upp så känns det som ja ska få ett slags anfall kanske håller på att få hjärn blödning ;) haha ne men ja tror det är bihålorna men ja får hoppas att ja inte blir sjuk igen har inte så stor lust att bli de nu eftersom ja låg i sängen dagen inna jul till skolan hade börjat för 2 veckorsen så de pallar ja inte. sen har ja skaffat sömprobelm också och det är ju inte direkt de roligaste som finns men tydligen är det rätt många som har fått de och vissa säger att de beror på månen i år haha de tror ja inte ett skvatt på faktsikt. Men vem vet?

är det någon som vet nått bra tips hur man ska gå tillväga för att somna ?

Over and Out

Weeds och sen nightie


Nä nu ska ja gå ut på min kalla balkong och röka sen är det dags för sängen och lite weeds avsnitt.
men vi hörs imorgon då kan ja berätta hur det går att försöka få sin lärare att ändra åsikt om teatern ,
kan redan avslöja att det alls inte går bra med det försöket men vi elever är dom som inte ger upp i första taget iaf dessvärre är våran lärare de samma ;)

Over and Out

Jeans eller Leggings?


Jag tycker det är sjukt snyggt med såna här leggings det ser exakt ut som
 ett par jeans fast dom sitter hundra gånger mycket bättre än ett par jeans ;)
 ja själv ska klicka hem ett par mörkblåa.
 
va tycker ni??

Over and out

En ny fucking åmål ??

Min första tanke var faktiskt en ny fucking åmål/ 14 suger
men i mitten av trailern verkar den faktiskt bra men skenet bedrar,
fast ja ska nog ge filmen en chans då den kommer ut ;)
den är tyligen baserad på en succéroman.

Over and Out

Life's what you make it!

Tänk på att
De du säger kommer bara sägas en gång.
Det går aldrig säga det likadant en gång till.
De du tänker  kommer du bara tänka en gång.
Det går aldrig tänka det likadant en gång till.
Allt du gör i ditt liv kommer bara hända en enda gång.
För du kan aldrig göra samma sak likadan en gång till.
Allt som händer, händer bara en gång.
För om du gör om det, blir det aldrig exakt desamma som första gången.

Skrämmande va? ;)


Nothing.

If you want me, it takes more than a wink,
And more than a drink, more than you think.
If you want me you're gunna have to break the bank, tonight




Kom precis hem från skolan, det har varit en lång och tråkig dag med massa planeringar usch sista året på gymnasiet är tamefan det värsta ja har varit med om. Nu ska vi börja jobba med 3ornas slut föreställning så vi har sett gökboet i 2timmar och ja vägrar göra en föreställnig som är baserad på den filmen aldrig att ja går med på de. så imorgon ska vi komma med egna förslag. Har ni sett bounce-gökboet? det är en sjukt bra dansföreställning och eftersom vi ska göra en musical så ska det ju innehålla dans, musik, teater så det kommer bli fin fint ;) fast nu måste vi skriva manus flera veckor framöver och det är ju inte så skoj eftersom ja precis har skrivit klart hairspray manuset :(  Ja blev även förfrågad att va statist i en film ( ska tydligen bli en film som dom visar upp på biografer i hela sverige m,m) Men ja tackade nej, känns bara som att dom utnyttjar en och dessutom tror ja att det kommer bli en B-film tyvärr. 

ohh just ja va roligt att  ni kommenterar :)

Men nu har min pojke kommit hit så ja måste va lite social ;) haha ne men vi ska väl se någon film & mysa
.(som ja alltid skriver) hoppas ja får välja ;)

Over and Out

Nightie

Nu ska ja kolla på lite weeds och sen försöka sova :)


over and out


Jag är så jävla less.

He drops his suitcase by the door
She knows her daddy won't be back anymore
She drags her feet across the floor
Trying to hold back time to keep him holding on
And she says: Daddy, Daddy, don't leave
I'll do anything to keep you
Right here with me
Can't you see how much I need you?

Ja är så jävla less! Less på alla som klagar över att deras pappor inte ger dom den uppmärksamheten som dom kräver, att deras pappa inte har lust att hitta på nått en viss dag, att dom inte får saker varje dag , att dom bråkar om simpla grejer, att dom har 2ställen dom måste fira jul på m,m varje jävla dag sitter ja där vid sidan om och lyssnar, tröstar, förklarar men dom bara klagar dom ser inte hur jävla bra dom har det vilken tur de har att ha en pappa vid sin sida att få va pappas lilla flicka. Hallå?? Jag har en pappa, en pappa jag har träffat då ja var 4år och han dyngnrak aa just ja en till gång också hmm.. i 2MIN!! på en tåg station ja var 16år okey det positiva var väl att han faktiskt var nykter ja bad honom ringa mig en gång i veckan en endaste gång i veckan är det förmycket begärt? ringde han? Nej det gjorde han inte han sket i det trots att ja sa till honom "ja behöver dig ja behöver en pappa", men det gick tydligen in i vänstra örat och kom ut i högra lika snabbt. Jag har aldrig haft en pappa att bråka med, ja har aldrig fått någon uppmärksamhet av min så kallade pappa det gör så jävla ont inom mig när vissa klagar över att dom inte fick den där parfymen eller mobilen av sin pappa, ja har inte ens fått en kram, inte ett födelsedagskort ingen julklapp. det jobbigaste är att han har 4andra barn som har fått en kram som har fått bråka och fira jul med honom. Visst vissa säger att ja inte ska klandra honom för det här utan hans fru (som hatar mig över allt annat bara för att ja är ett otrohetsbarn. ska ja drabbas för de? är det mitt fel?) men är han då så jävla feg att han inte vågar säga till henne att han faktiskt har en till dotter och att han vill ha mig som dotter okey visst dom ggr han har sagt det till henne har han varit dygnrak och det har intte blivit något resultat,. Mina syskon vill inte veta av mig min ena storebror visste inte att ja fanns förens då ja fyllde 16år men han vill inte veta av mig, mina andra storebror har hatat mig sen ja föddes och min lillebror vill inte heller veta att ja finns, ja har snackat med min stora syster som inprencip bad mig dra åt helvete första gången men sen bad om ursäkt. Nu undviker hon bara mig. jag önskar ursäkta men ja önskar verkligen att min pappa vore död så ja aldrig hade fått känna sån här smärta som ja har känt nu i ca 15år hellre att veta att man hade en pappa som tyvärr gick bort då du var liten än att ha en pappa som lever och man vet att man aldrig någonsin kommer få va pappas lilla flicka. Det gör så jävla ont!

Så snälla klaga inte över att ni har en pappa fatta istället hur bra ni har det!

Fuck this!   

Stranger.



Perfection.

If you want me, a cherry on top,
The pick of the peck, the crème de la crop

Gosh! Nu har ja städat inprencip hela lägenheten, Toaletten usch va äckligt, sen den förbannade disken som tar evigheter, sen skura och damsuga tills man får ont i ryggen och så kommer vi till det värsta rensa skor och kläder :/ men nu är det gjort så nu ska ja börja planera lite inför projektarbetet så det är klart till i morgon. och efter det ska ja invänta topmodel och AA med en Ben & Jerry  ;)

Over and Out

Rock bruden.

You're so sad maybe you should buy a happy meal
You're so skinny you should really super size the deal
Secretly you're so amused
That nobody understands you.


Först måste ja passa på att säga välkommen till min blogg eftersom det har varit 6personer som har läst min blogg hela veckan ;) Ojoj va många xD haha.
Idag har det varit en sån där döda-alla-dag usch väldigt stressigt med det ja har missat och det ja ska läsa huvva, men alla har väl en svacka i livet min börjar väl nu och slutar vid 50- 60års åldern ;) Jag förstår inte varför vi ska tvingas läsa matematik, Historia, Naturkunskap, religon m,m vi har ju ingen användning för de senare i livet det är ju inte så att vi gör ekvationer, konjukatreglen, räknar alla bakterier i munnen m,m snälla det hade varit så mycket bättre om vi hade fått lära oss hur vi ska hantera ekonomin, lära oss att betala räkningar, visa hur man söker jobb, skriver cv med mera sånt skulle väl ändå va intressantare än att kolla i en matte bok eller nått sånt, snälla säg att ni håller med mig, usch va ja gnäller, det var ju inte meningen fast å andra sidan behöver väl alla få gnälla lite ibland.
 
annars verkar det som om min pojke har blivit nykär i mig haha det verkar bero på att ja färgade mitt hår svart.
nä men han är så söt när han beter sig så barnsligt ;)

Over and Out


   

Love it

Se och kommentera ;)


Over and Out

Älskade syster.

Did I wake you? Were you sleeping? Were you still in the bed?
Or is a nightmare keeping you up instead?
Oh baby, are you feeling guilty for what you did?
If you think you're hurtin', you ain't seen nothing yet


Ja är så glad över att du har lämnat killen du inte trivdes med och som bestämde och styrde över dig så det inte fanns nån tid kvar för dina  vänner och mig. du har mitt stöd och ja kommer alltid finnas vid din sida  ja finns ett telefonsamtal bort<3

Nu ska ja äta choklad pudding och se på 18 year old virgin med elin ;)  

föresten någon som vet nån bra film ? :)


Over and Out


Domenica

In life there's gonna be times
When you're feeling low
And in your mind, insecurities
They seem to take control

Kom hem för 3 timmar sen så nu tar ja det bara lugnt.
Imorgon ska carro leka frisör och använda mig som offer. Men det gör inte mig nått me tanke på att mitt hår ser hemskt ut och ja måste göra någon drastisk förändring för att ja ska kunna gå ut igen med bra självförtroende haha nämen om man går till en frisör och ber henne att färga hela håret rött för 700kr då ska väl ändå frisör fan göra de och inte miss färga håret (?) aja gjort är gjort. Nu ska ja fixa och trixa lite med mitt CV så att det blir perfekt ;)

Over and Out   

Thé, Stress & Kärlek

But somehow I'm still alive inside
You took my breath but I survived
I don't know how but I don't even care



Har precis kommit hem från en usel föreställning,
Så nu sitter ja här med en varm kopp thé för att sedan stressa iväg till bussen för att åka till pojken.
Hoppas det blir någon bra film och hoppas jag får välja ;)
förövrigt längtar jag sjukt mycket till den 26-27 februari.
Ja vet att det är rätt tråkiga inlägg ja publicerar men det blir bättre då ja får mer tid ja har ju trots allt tydligen 5läsare ;)

Over and out

bussar & my love

I’d take another chance, take a fall, take a shot for you 
And I need you like a heart needs a beat



jag blir galen på dom förbannade bussarna som går inom stan
alltid försenade eller förtidiga dom kan aldrig hålla den exakta tiden.
så det blev en lång promenad för mig men nu är ja hos min pojke .
Vi ska väl äta snart och se någon film kan ju alltid försöka få honom
att se en riktig tjej film men jag vet redan nu att det kommer aldrig hända ;)












 
Over and Out

Jisses...

Didn't anyone tell you, you're supposed to
Break my heart, I expect you to, so why havent you?
Läste igenom Blondinbella, Carolina Gynning och Katrin 's bloggar om bantning.
Jisses blondinbella har rätt i vad hon skriver, Det Carolina skrev var moget och hon är inte bara en vuxen människa utan på utan även inuti det har hon bevisat. Men Katrin snälla du ger dig på en 18årig tjej som bara försöker hjälpa 14-17åringar. försöker trycka ner henne totalt vilket du inte kommer lyckas med eftersom BB har sånt stark självförtroende.
 
Idag var min första skoldag usch kände som att ja haft sommarlov inte jul lov. önskar att tiden kan gå lite snabbare så det blir den 26de då åker drama gruppen till stockholm vi ska tydligen på dramaten men ja och 2 till stannar i stockholm för att gå ut ha lite roligt för att sen dagen efter möta upp min älskade vän som ja inte har träffat på 6år snart så det ska bli rätt skoj :) Idag har jag även skrivit mitt förbannade CV och fy helvete vad ont i magen jag fick efteråt usch!

Over and Out 

27dresses & Kärleken

Let's play a game, let's pretend for a second
You dont know who I am, and what I do

Ännu en dag utan skola, För en sekund började jag faktiskt sakna den men när carro uppdaterar mig om va som händer i skolan så vill ja inte dit längre fast ett gott skratt fick jag ;) Huvva fake skola om något.
ja och C har snackat framtids planer usch det är bara 5månader kvar till studenten så vi måste åka till stockholm och lämna cv. jisses tiden går ju snabbare än vad man hade kunnat tänka sig. Fasiken vart tar livet vägen?

Snart kommer min man så då ska vi trängas i min 1,20säng se på någon film (typisk tjej film ;) ) iallafall försöka få han att titta vilket jag redan vet att det kommer inte bli av hur mycket ja än tjatar.


ni får gärna flytta in i min garderob ;)

over and out

13 Januari 2009

There's only two types of people in the world
The ones that entertain, and the ones that observe
hm, undra vad 2009 har att erbjuda? 2008 var ju inget man direkt gjorde vågen för.
Jag tror att 2009 kommer va ett stressigt och komplicerat år men ändå välidigt intressant och verkligen ett nytt kapitel,
på tal om kapitell läste min 18åriga väns blogg och blev rätt chockad när det stod att hon hade gjort slut med sin pojkvän för att hon inte var lycklig. tänker bara tillbaka på dom gångerna jag har fått stötta henne springa efter pojken m,m. men hon var inte lycklig. tror hon har fått ångest och mycket mer.

Jag har varit tillsammans med min pojke från att jag var 15år och nu är jag 19 ska fylla 20 alltså 4år visst har jag känt att jag inte kan leva resten av mitt liv med han men det är nog bara en viss ångest man kan få då man märker att man inte har fått leka runt lite, känna på singel livet och börjar närma sig 20år haha nä men min pojke är det bästa som har hänt mig och jag ångrar inte en enda sekund av dom 4åren tillsammans med honom.

bara lite tankar.

over and out 

Sickie och mycket där till

i've been waiting for a long time,
for someone who can make my dreams come true.
you've been with me for a long time helpin' me trough, all that i have gotten trough
and i'm thankful for everything you do for me boy and you know that i love you.



Har varit sjuk sen julafton och vad är det för datum idag? 12 januari 2009
undra va det är för influensa jag har egentligen. men skola blir det imorgon iallafall pallar inte att ligga hemma och inte göra ett skvatt.

Saknar min pojke så att det gör ont, det var han som smitta mig och nu vill han inte träffas pga att han är rädd för att bli smittad igen. men jag förstår honom om 18 dagar ska han åka till amsterdam för att ha en spelning där så det är ju inte så roligt om han är sjuk då ;)

over and out


Attention.

Lollipop,
Must mistake me, as a sucker
To think that I,
Would be a victim of another
Say it, play it how you wanna
But no way, I'm never gonna fall for you, never you baby



Då ska man ge sig på ett försök att blogga, undra hur det kommer gå ;)
 

Välkommen till min nya blogg!